iOS 10.3 Beta 1 este acum oficial; release ce aduce câteva actualizări notabile

1.433 ori
<b>iOS 10.3 Beta 1 este acum oficial; release ce aduce câteva actualizări notabile</b>Cei dețin un iPhone sau o tabletă iPad și sunt înscriși în programul beta atunci cu siguranță au remarcat prezența unui nou release software încă de seara trecută. Este vorba despre actualizarea la iOS 10.3 Beta 1, versiune ce este reprezentată de o serie

Utilizatorii înscriși în programul de testare beta iOS au remarcat cu siguranță faptul că încă de seara trecută cei de la Apple au dat startul actualizării la versiunea iOS 10.3 Beta 1 - release ce vine cu o serie de update-uri notabile. Printre aceste modificări majore se numără și trecerea la AFPS (Apple File System), un nou sistem de fișiere ce va fi curând implementat pe toate platformele companiei din Cupertino, de la iOS, macOS, watchOS și tvOS.

Acest sistem este dezvoltat de la zero și promite o performanță îmbunătățită, fiind totodată și future-proof. O altă noutate de pe listă este introducerea funcției Find My AirPods care anterior a fost prezentă sub forma unei aplicații 3rd-party și eventual eliminată din App Store. După cum și denumirea indică, vom avea posibilitatea de a găsi căștile AirPods în cazul în care le rătăcim prin casă. 

De asemenea, odată cu noul release dezvoltatorii vor putea cere feedback despre aplicația existentă în App Store într-un mod diferit. Datorită noului API numit SKStoreReviewController, dezvoltatorii vor putea include o secțiune mai detaliată unde utilizatorii vor putea lăsa un review direct din aplicație.

Alte modificări constă în îmbunătățirea lui Safari 10.1, introducerea unui widget pentru aplicația Podcast și suport 3D Touch pentru iconița de vreme inclusă în aplicația Maps. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×