Siri Încă o dată depășit de noul asistent virtual Google, primește nota 7 pentru performanțe

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.306 ori
<b>Siri Încă o dată depășit de noul asistent virtual Google, primește nota 7 pentru performanțe</b>După comparația hands on între Siri și noul asistent virtual inclus în căutarea Google, acum avem și un studiu care confirmă că soluția Apple nu mai este chiar atât de performanță pe cât ni se promite. Acest studiu a implicat 1.600 de...

După comparația hands on între Siri și noul asistent virtual inclus în căutarea Google, acum avem și un studiu care confirmă că soluția Apple nu mai este chiar atât de performanță pe cât ni se promite. Acest studiu a implicat 1.600 de căutări comune și a indicat faptul că Siri a răspuns corect la cererea utilizatorului în proporție de 68%.

Procentul scade la la 62% într-un mediu gălăgios, iar același studiu a arătat că Siri se pricepe mai bine la a înțelege o comandă și mai puțin la oferirea unui răspuns corect. în 83% din cazuri soluția Apple a înțeles ce i se cere, respectiv 89% într-o cameră fără zgomote. Din păcate răspunsurile precise și corecte au venit în doar 20% din cazuri. Analistul Gene Munster de la Piper Jaffray, cel care a realizat acest studiu a afirmat că Apple va trebui să îmbunătățească performanțele lui Siri pe viitor și a descris serviciul în acest moment drept o "loterie".

în mod interesant, același expert a afirmat că Google Search e capabil să returneze rezultate corect în 100% din cazuri, ceea ce mi se pare puțin exagerat, dacă mă întrebați pe mine. în ce privește acuratețea, soluția Google atinge 86%, deci depășește clar Siri. și rețineți că asistentul Google e de abia la început și va evolua mult în următoarele luni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×