iOS 11.4.1 se distribuie în acest moment pe iPhone și iPad; Este inaugurat modul USB Protected

763 ori
<b>iOS 11.4.1 se distribuie în acest moment pe iPhone și iPad; Este inaugurat modul USB Protected</b>Începând de astăzi posesorii de terminale iPhone și iPad pot începe procesul de actualizare al dispozitivelor deținute la cel mai nou release iOS și anume 11.4.1. Acest update este menit să rezolve multe dintre bug-urile apărute în versiunea

În această zi de 10 iulie cei de la Apple au dat startul actualizării la release-ul iOS 11.4.1, pachet software ce are rolul de a rezolva o serie de bug-uri apărute anterior și semnalate de către utilizatori și să aducă mici noutăți. Astfel, posesorii de iPhone și iPad pot începe procesul de actualizare la noul release și remarca mici modificări software precum fix-uri pentru bug-uri, respectiv îmbunătățiri la nivel de performanță.

Este introdus cu această ocazie modul USB Protected menit să îngreuneze procesul de furt al datelor de către hackeri atunci când dispozitivul este conectat la un PC via USB. Printre bug-urile rezolvate se numără cele descoperite în zona Camera, cât și cel care contribuia la un consum exagerat de energie atunci când se folosea o conexiune Wi-Fi 5GHz.

V-am vorbit și noi despre această problemă la mijlocul lunii trecute și vom testa personal pentru a vedea dacă totul merge ca la care acum cu noul update. Ce mai trebuie să știți este că iOS 11.4.1 ar putea fi ultimul update oferit de către Apple înaintea sosirii lui iOS 12, asta dacă nu cumva și acest release are parte de noi bug-uri. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×