iOS 11 versus iOS 10: care sunt diferenţele la nivel vizual şi de design al interfeţei

2.652 ori
<b>iOS 11 versus iOS 10: care sunt diferenţele la nivel vizual şi de design al interfeţei</b>La scurt timp de la anunțarea versiunii beta pentru developeri, iOS 11 a început a fi comparat desigur cu actuala variantă existentă pe piață. Vedem astăzi cum se prezintă noul release în raport cu actualul, asta din punct de vedere al design-ului

Pentru că evenimentul Apple WWDC 2017 a marcat lansarea oficială a lui iOS 11, azi încep disecţiile sale - doar în varianta beta developer pentur început. Băieţii de la Phone Arena au realizat o comparaţie la nivel vizual a interfeţei lui iOS 11 versus cea de pe iOS 10. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

iOS 11 vs iOS 10

iOS 11 se vrea a fi cea mai mare schimbare la nivel de look de la iOS 7 încoace. La prima vedere homescreen-ul nu pare să fie prea diferit, poate doar în afară de unele mici rafinamente la nivel de iconuri. Bara de semnal totuşi a revenit la un design ceva mai vechi cu linii si nu cercuri de semnal, iar iconurile din dock nu mai au nume. Fontul pare acum mai bolduit.

iOS 11 vs iOS 10

Cea mai mare schimbare are loc la nivel de Control Center. Dacă până acum totul era organizat într-un chenar clar definit şi cu posibilitatea de extindere a toggle-urilor şi controalelor muzicale pe 2 ferestre, acum totul e adunat într-un singur loc. Avem practic o colecţie de pătrăţele gri, care includ butoane virtuale pentru diferite funcţii. 3D Touch le amplifică funcţionalitatea şi din ce am înţeles avem în sfârşit şi toggle pentru datele mobile.

iOS 11 vs iOS 10

App Store a primit o schimbare radicală de look, cu o zonă specială Today, separare a jocurilor de aplicaţii şi recenzii mai aerisite. Restul de modificări şi noutăţi îl descoperiţi la sursă, pe Phone Arena cu o galerie completă de capturi comparative. iOS 11 în varianta beta ar trebui să ajungă deja la dezvoltatori, iar varianta finală vine la toamnă. Pe iPad inovaţiile sunt ceva mai mari, la nivel de dock şi multitasking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×