iOS 13 va sosi cu o temă întunecată pentru sistem potrivit Bloomberg; Apar și detalii despre viitoarele iPhone-uri

1.060 ori
<b>iOS 13 va sosi cu o temă întunecată pentru sistem potrivit Bloomberg; Apar și detalii despre viitoarele iPhone-uri</b>Astăzi avem parte de informații la cald despre viitorul iOS 13 pregătit de către Apple în acest moment, detalii ce vin prin intermediul publicației Bloomberg.com. Aceștia au aflat că noul release va aduce o temă de fundal

Astăzi avem parte de informații la cald despre viitorul iOS 13 pregătit de către Apple în acest moment, detalii ce vin prin intermediul publicației Bloomberg.com. Aceștia au aflat că noul release va aduce o temă de fundal întunecată, acel "Dark Mode" pe care îl apreciem atât de mult și care va sosi și pe Android 10 Q după cum v-am relatat și noi într-o serie de articole anterioare.

iOS 13 Dark Mode

De asemenea, aflăm pe această cale că Apple mai are și alte planuri precum lansarea unui serviciu de abonament pentru reviste, dar și un serviciu de streaming video, detaliu din urmă despre care vă vorbeam chiar ieri. Există de asemenea și informații noi legate de viitoarele modele iPhone care ar trebui să debuteze la început de septembrie.

iOS 13 Dark Mode

Astfel descoperim că firma din Cupertino plănuiește lansarea unor modele succesor pentru iPhone XS, iPhone XS Max, dar și un model update al lui iPhone XR. Varianta Max din acest trio va avea o cameră triplă în spate, modul care include și o cameră 3D ToF ce poate scana mediul înconjurător pentru a reconstrui lumea reală în 3D.

iOS 13 Dark Mode

Potrivit detaliilor incluse în raportul Bloomberg, această cameră 3D va funcționa la distanțe de până la 4.5 metri, asta în vreme ce actualul sistem de camere 3D iPhone folosit pentru funcția de recunoaștere facială funcționează la distanțe cuprinse între 25 și 50 centimetri. Camera triplă cu pricina va oferi funcții avansate AR, cât și o acuratețe sporită pentru percepția adâncimii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×