Apple schimbă diagonala şi dimensiunile iPhone-urilor din 2020; Avem şi detalii despre bateriile de iPhone-uri din acest an

2.209 ori
<b>Apple schimbă diagonala şi dimensiunile iPhone-urilor din 2020; Avem şi detalii despre bateriile de iPhone-uri din acest an</b>Dacă în ultima vreme am vorbit în mod inedit mai mult despre Huawei Mate 30 şi Galaxy Note 10, ne întoarcem privirea şi spre planurile Apple acum. Gigantul din Cupertino ar pregăti o schimbare de format şi design pentru 2020

Dacă în ultima vreme am vorbit în mod inedit mai mult despre Huawei Mate 30 şi Galaxy Note 10, ne întoarcem privirea şi spre planurile Apple acum. Gigantul din Cupertino ar pregăti o schimbare de format şi design pentru 2020, conform celor de la Digitimes. Între timp aflăm şi detalii despre iPhone-urile din 2019 şi capacitatea bateriilor lor.

Surse apropiate de furnizorii Apple afirmă că la anul vom vedea 3 iPhone-uri noi cu ecrane OLED de 5.42 inch, 6.06 inch şi 6.67 inch. Sursele sunt unele din Taiwan şi au legătură cu producătorii de componente. 2019 e un an al continuităţii şi vom vedea tot un iPhone OLED de 5.8 inch, unul tot OLED de 6.5 inch şi unul LCD de 6.1 inch.

Inedita unitate de 5.42 inch din 2020 ar putea foarte bine să fie o revenire a lui iPhone SE, altfel nu îmi explic locul său în lineup. Terminalul va sosi cu un display Y-Octa de la Samsung sau un panou LG Display TOE, ambele soluţii având cost reduse. Y-Octa este un ecran flexibil AMOLED care scapă de substratul peliculei ecranului şi permite că circuitele tactile să fie integrate direct în panou, ceea ce îl face mai subţire.

Samsung Display rămâne furnizor principal de panouri OLED pentru Apple în 2020, dar şi LG Display şi BOE vor primi ceva comenzi. Pentru 2019 analistul Ming Chi Kuo se aşteaptă la următoarele capacităţi de baterii între timp:

  • iPhone XI: între 3189 şi 3322 mAh
  • iPhone XI Max: între 3491 şi 3650 mAh
  • iPhone XR2: maxim 3089 mAh

Designul ar putea implica o cameră triplă aliniată orizontal sau sub forma unui modul pătrat, iar optica va include un senzor Time of Flight 3D Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×