Apple ar putea folosi o vopsea specială pentru a camufla camera frontală de pe viitoarele iPhone-uri

1.020 ori
<b>Apple ar putea folosi o vopsea specială pentru a camufla camera frontală de pe viitoarele iPhone-uri</b>Cu scopul de a camufla camera selfie pe viitor se pare că cei de la Apple iau în calcul posibilitatea aplicării unei vopsele speciale asupra acestei componente. Informația vine prin intermediul unui analist care este la curent cu planurile companiei

În ultimul an marii producători de telefoane au încercat în fel şi chip să repoziţioneze camera selfie pe telefoanele mobile. În loc să recurgă la un periscop glisant sau alte trăznăi, Apple ar avea de gând să folosească o vopsea specială.

E vorba despre o nuanţă de "negru pur" care va acoperi panoul frontal, camuflând perfect camera selfie. Informaţia vine de la un analist care e la pus la curent cu planurile Apple. Prin acel strat de vopsea închis la culoare ar fi perfect ascunsă camera selfie în decupajul frontal, fiind invizibilă cu ochiul liber. Nu va fi afectată în vreun fel performanța camerei. Există şi voci care afirmă că ar prefera ca Apple să renunţe cumva la breton sau să îl facă mai discret, dar cred că nu va dispărea prea curând.

Analistul GF Securities Jeff Pu a indicat faptul că Apple va folosi nuanţa specială pentru a ascunde camera selfie a telefoanelor sale pe viitor. În plus, vor dispărea toate acele "mici puncte" asociate senzorilor, camerelor şi altor dotări din zona bretonului. Apple deja le camufla destul de bine, cu toate că la lumină erau destul de vizibile. Vopseaua specială este creată de către Largan Precision şi se pare că va mai fi adoptată şi de alte companii până în 2020.

Largan furnizează şi lentilele pentru camerele de iPhone, de aici şi indiciul că Apple ar fi prima. Cum acest lucru sună ca o îmbunătăţire în camuflarea bretonului, cred că ne îndreptăm spre momentul când panoul frontal va fi tot ecran, neîntrerupt de nimic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×