iOS 4.3 acum disponibil pe iPhone, iPod touch și iPad; iată ce aduce noul OS!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.618 ori
<b>iOS 4.3 acum disponibil pe iPhone, iPod touch și iPad; iată ce aduce noul OS!</b>Cu doar o zi înainte ca iPad 2 să fie lansat în magazine, a venit momentul actualizării la iOS 4.3. Software-ul va sosi pe iPad, iPhone și iPod touch, deși în acest moment nu este suportat pe iPhone 3G și iPod Touch 2G (sau modele mai vechi)....

Cu doar o zi înainte ca iPad 2 să fie lansat în magazine, a venit momentul actualizării la iOS 4.3. Software-ul va sosi pe iPad, iPhone și iPod touch, deși în acest moment nu este suportat pe iPhone 3G și iPod Touch 2G (sau modele mai vechi).

Printre funcțiile noi pe care le aduce iOS 4.3 se numără cea de hotspot personal, care transformă iPhone-ul într-un router WiFi pentru până la 5 terminale. în plus, suportul AirPlay Video este acum compatibil și cu aplicații third party, iar lista de schimbări aduse de actualizarea software mai include și reclame iAds full screen și un nou icon Facetime pe iPod Touch.

Alte minuscule modificări sunt posibilitatea de a anula downloaduri în App Store, un nou font în aplicația Notes și un nou design pentru tastatura virtuală. în ce privește iPad-ul, iOS 4.3 va da posibilitatea să faceți butonul care trece terminalul pe "Mut" multifuncțional, alegând și funcția de blocare a rotirii imaginii odată cu tableta.

în plus, tableta Apple suporta acum gesturi cu 4 și 5 degete. și acum... să ne pregătim de lansarea lui iPad 2!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×