Nokia E6 Își face apariția Într-o nouă imagine postată online

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.690 ori
<b>Nokia E6 Își face apariția Într-o nouă imagine postată online</b>Deși nu avem prea multe informații despre acest misterios model Nokia, E6 este destul de atractiv încât să ne stârnească interesul. Terminalul a fost descoperit recent într-o imagine postată pe web, de către blogul mobilesguruji.co.cc. &nbsp;...

Deși nu avem prea multe informații despre acest misterios model Nokia, E6 este destul de atractiv încât să ne stârnească interesul. Terminalul a fost descoperit recent într-o imagine postată pe web, de către blogul mobilesguruji.co.cc.

Rețineți că Nokia E6 nu a fost încă lansat sau măcar anunțat, iar tot ce știm despre el este ceea ce putem vedea cu ochiul liber: un telefon candybar cu un design ce amintește de modelele E7x și un ecran touch. E6 se vrea a fi un înlocuitor pentru E72, devenit deja demodat în această epocă a tranziției Nokia către Windows Phone 7.

Informațiile care însoțesc imaginea afirmă că terminalul rulează o versiune ușor customizată de Symbian, cu 4 meniuri Home și nu 3 așa cum ne-am obișnuit pe Symbian^3. în plus sistemul de widgeturi și iconuri a fost actualizat într-o nouă configurație. Să fie acestea primele modificări din epoca Microsoft + Nokia?

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×