Nokia E6 Își face apariția Într-o nouă imagine postată online

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.677 ori
<b>Nokia E6 Își face apariția Într-o nouă imagine postată online</b>Deși nu avem prea multe informații despre acest misterios model Nokia, E6 este destul de atractiv încât să ne stârnească interesul. Terminalul a fost descoperit recent într-o imagine postată pe web, de către blogul mobilesguruji.co.cc. &nbsp;...

Deși nu avem prea multe informații despre acest misterios model Nokia, E6 este destul de atractiv încât să ne stârnească interesul. Terminalul a fost descoperit recent într-o imagine postată pe web, de către blogul mobilesguruji.co.cc.

Rețineți că Nokia E6 nu a fost încă lansat sau măcar anunțat, iar tot ce știm despre el este ceea ce putem vedea cu ochiul liber: un telefon candybar cu un design ce amintește de modelele E7x și un ecran touch. E6 se vrea a fi un înlocuitor pentru E72, devenit deja demodat în această epocă a tranziției Nokia către Windows Phone 7.

Informațiile care însoțesc imaginea afirmă că terminalul rulează o versiune ușor customizată de Symbian, cu 4 meniuri Home și nu 3 așa cum ne-am obișnuit pe Symbian^3. în plus sistemul de widgeturi și iconuri a fost actualizat într-o nouă configurație. Să fie acestea primele modificări din epoca Microsoft + Nokia?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×