iOS 4 disponibil acum prin iTunes, pe iPhone 3GS deocamdata; cele mai noi aplicatii analizate

1.885 ori
<b>iOS 4 disponibil acum prin iTunes, pe iPhone 3GS deocamdata; cele mai noi aplicatii analizate</b>Dupa cum probabil stiti deja, daca sunteti posesor de iPhone si accesati iTunes zilnic, noul OS pentru handsetul Apple este disponibil. Vorbim despre iOS 4, lansat cu cateva saptamani in urma de Steve Jobs si cunoscut pentru faptul ca aduce...

Dupa cum probabil stiti deja, daca sunteti posesor de iPhone si accesati iTunes zilnic, noul OS pentru handsetul Apple este disponibil. Vorbim despre iOS 4, lansat cu cateva saptamani in urma de Steve Jobs si cunoscut pentru faptul ca aduce multitasking-ul pe iPhone (3GS si 4 doar).

Cei de la Engadget au analizat cele mai noi aplicatii iPhone create special pentru iOS 4. Atuul lor este faptul ca suporta trecerea la alte aplicatii si ca ruleaza in fundal fara probleme. Printre aceste noi apps-uri se numara Dropbox, utilizat pentru sincronizarea fisierelor, Evernote, care permite luarea de notite via solutie tip cloud, Pandora, o aplicatie audio foarte apreciata si Fandango, folosit pentru cumpararea biletelor la film.

LinkedIn, Twitter si Facebook beneficiaza la randul lor de aplicatii iOS 4, ca si Wordpress for iPhone si multe altele, populare pe precedentele modele de telefoane Apple. Ati incercat iOS 4 pe iPhone 3GS? Daca da, nu va sfiiti sa comentati mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×