Motorola XT615, Încă un telefon Gingerbread cu dotări modeste, dar cu display edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.224 ori
<b>Motorola XT615, Încă un telefon Gingerbread cu dotări modeste, dar cu display edge to edge</b>Motorola nu lansează doar RAZR-uri în aceste zile, ci și modele mai low end, precum modelul XT615, care tocmai a fost anunțat. Acesta este mai degrabă un mid end, de vreme ce vine cu un procesor de 800 MHz și 512 MB RAM, dar mai multe detalii...

Motorola nu lansează doar RAZR-uri în aceste zile, ci și modele mai low end, precum modelul XT615, care tocmai a fost anunțat. Acesta este mai degrabă un mid end, de vreme ce vine cu un procesor de 800 MHz și 512 MB RAM, dar mai multe detalii aflați în rândurile următoare.

Motorola XT615 poate fi admirat în imaginea de mai sus și aflați că handsetul încorporează un display FWVGA de 4 inchi, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și e interesant de remarcat faptul că acesta este un display edge to edge. Despre acesta din urmă se vorbea atunci când existau zvonuri despre un iPhone reinventat, care presupunea un ecran edge to edge. Noul device Moto vine cu interfața Switch UI 2.0, conectivitate HSDPA, Bluetooth 3.0, WiFi, o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală VGA.

La bordul său găsiți și 1GB ROM, slot pentru carduri microSD, iar telefonul sosește în variante de culoare gri închis și ultra alb. Motorola XT615 masoara 9.85 mm în grosime, cântărește 123.6 grame și va fi disponibil inițial în Taiwan la prețul de 265 de euro, începând cu luna decembrie. Pe când și la noi?

Motorola XT615, Încă un telefon Gingerbread cu dotări modeste, dar cu display edge to edge

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×