iOS 5 beta 2 disponibil acum! Iată funcțiile sale!

1.767 ori
<b>iOS 5 beta 2 disponibil acum! Iată funcțiile sale!</b>Apple tocmai a lansat iOS 5, în versiunea beta 2 pentru iPhone, iPad și iPod touch, evident pentru dezvoltatori deocamdată. în mare, noul iOS ne oferă posibilitatea de a sincroniza wireless terminalul cu iTunes 10.5 beta 2 și iOS 5 beta 2. &nbsp;...

Apple tocmai a lansat iOS 5, în versiunea beta 2 pentru iPhone, iPad și iPod touch, evident pentru dezvoltatori deocamdată. în mare, noul iOS ne oferă posibilitatea de a sincroniza wireless terminalul cu iTunes 10.5 beta 2 și iOS 5 beta 2.

în plus, primim și un nou logo de boot Apple (animat), iar notificările din eranul de blocare a telefonului au fost retușate, având acum dimensiuni mai mari. Beta 2 mai vine și cu câteva bug fix-uri, precum rezolvarea problemei cu ștergerea unui cont MobileMe, care avea ca rezultat afișarea unui mesaj incorect ("Vor fi șterse toate imaginile Photo Stream de pe terminal").

Au fost rezolvate și câteva probleme cu reminderele și cu modalitatea de conectare la Personal Hot Spot via Bluetooth, dar o listă completă și un changelog bogat găsiți la cei de la 9to5mac.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×