Primul telefon 3D din România, LG Optimus 3D anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  LG 1.900 ori
<b>Primul telefon 3D din România, LG Optimus 3D anunțat oficial</b>LG Optimus 3D tocmai a fost anunțat pe piața globală, unde va fi lansat în următoarele luni, urmând să ajungă și în România la sfârșitul lunii iulie. Acest smartphone constituie o premieră, el oferind publicului atât un display 3D, cât și...

LG Optimus 3D tocmai a fost anunțat pe piața globală, unde va fi lansat în următoarele luni, urmând să ajungă și în România la sfârșitul lunii iulie. Acest smartphone constituie o premieră, el oferind publicului atât un display 3D, cât și camere duale capabile de captură tridimensională.

Prezentat în premieră la Mobile World Congress 2011, unde am realizat și o experiență hands-on cu acest model, LG Optimus 3D oferă o experiență full 3D utilizatorilor săi. Avem de-a face cu un terminal cu o configurație tri-duala - dual core, dual channel și dual memory. Ce avantaje aduce acest hardware? Ei bine, configurația dual channel permite partajarea datelor simultan între dual core și dual memory, crescând performanțele telefonului.

LG Optimus 3D vine cu un ecran WVGA cu diagonală de 4.3 inchi și posibilitatea de a afișa conținuturi media 1080p la playback-ul video în 2D și 720p la cel 3D. Telefonul va folosi și un software special pentru a converti în timp real imaginile și înregistrările video din 2D în 3D. Va exista și un soft care va realiza aceeași conversie și pentru jocurile 2D, acesta fiind lansat în trimestrul 3 al lui 2011.

LG Optimus 3D

Captură tridimensională se realizează pe acest telefon cu ajutorul unor camere duale de 5 megapixeli, cu autofocus și bliț LED, capabile de înregistrări și fotografii stereoscopice. înregistrarea video 3D se va efectua în 720p la 30 fps, iar cea 2D în 1080p la 24 fps. Rețineți că imaginile 3D se pot vedea pe ecranul acestui telefon fără ochelari speciali, ceea ce reprezintă un mare plus.

LG Optimus 3D

Să sperăm că și prețul acestui model va fi unul rezonabil, chiar și pentru un terminal atât de avansat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×