iOS 5 beta 4 disponibil acum, drept primul update via wireless de la Apple

1.665 ori
<b>iOS 5 beta 4 disponibil acum, drept primul update via wireless de la Apple</b>Apple tocmai a lansat a patra versiune beta a lui iOS 5, care aduce cu sine și o nouă modalitate de upgrade și anume OTA (Over the Air). Din păcate există deja utilizatori care afirmă că upgrade-ul via wireless nu funcționează cum ar trebui....

Apple tocmai a lansat a patra versiune beta a lui iOS 5, care aduce cu sine și o nouă modalitate de upgrade și anume OTA (Over the Air). Din păcate există deja utilizatori care afirmă că upgrade-ul via wireless nu funcționează cum ar trebui.

Din fericire, dezvoltatorii și persoanele familiarizate cu acest procedeu pot descărca manual software-ul, folosind canalul destinat dezvoltatorilor oferit de Apple. iOS beta 4 este disponibil pentru posesorii de iPhone 3GS, ambele variante de iPhone 4, toate versiunile de iPad și iPod touch de generație a treia și a patra.

Pentru o sincronizare reușită, aveți nevoie de iTunes 10.5 Beta 4, de asemenea disponibil în noul canal pentru dezvoltatori de la Apple, împreună cu un nou Xcode 4.2 Developer Preview 4. Sincronizarea WiFi cu iTunes este suportată pe PC-urile cu Windows. Rețineți totuși că pentru a face upgrade-ul aveți nevoie ca iOS 5 beta 3 să fie deja instalat și să faceți trecerea la iOS 5 beta 4.

Va mai fi nevoie și să vă resincronizati fotografiile cu iTunes. Ce probleme are noul iOS 5 și ce funcții noi aflați din sursa de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×