iPhone 5 sosește În Europa pe 5 octombrie, În SUA pe 5 septembrie, conform unui oficial Swisscom

1.374 ori
<b>iPhone 5 sosește În Europa pe 5 octombrie, În SUA pe 5 septembrie, conform unui oficial Swisscom</b>Din nou zvonuri despre iPhone 5, de această dată în legătură cu data sa de lansare în Europa. Ei bine aflăm de la un oficial al operatorului elvețian Swisscom că terminalul urmează să sosească în SUA pe 5 septembrie și în Europa pe 5...

Din nou zvonuri despre iPhone 5, de această dată în legătură cu data sa de lansare în Europa. Ei bine aflăm de la un oficial al operatorului elvețian Swisscom că terminalul urmează să sosească în SUA pe 5 septembrie și în Europa pe 5 octombrie.

Data de lansare se aplică cel puțin pieței din Elveția deocamdată, iar oficialul a fost citat de către iPhoneItalia, un site cu o reputație bună când vine vorba de informații de acest gen. Swisscom a vândut în prealabil și modele iPhone 3G și iPhone 3GS, deci are deja un istoric al parteneriatului cu Apple. Cum a aflat reprezentantul operatorului aceste informații?

Se pare că gigantul din Cupertino a început deja să își contacteze partenerii operatori, pentru a-i pregăti pentru lansare. Această veste se potrivește perfect cu alte zvonuri ce afirmau că vom vedea noul iPhone 4S/5 debutând în luna septembrie. Deja e destul de sigur faptul că terminalul va fi unul dual core cu procesor Apple A5, mai mult RAM și o cameră îmbunătățită față de iPhone 4.

în ce privește un ecran mai mare și lipsa butonului Home, acestea rămân doar la nivel de speculație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×