Ce ne mai pregătește LG pentru 2011! Iată telefoanele rămase: LG Prada K2, LG Univa, LG Fantasy, LG Victor, LG Gelato NFC, LG E2, LG K

1.929 ori
<b>Ce ne mai pregătește LG pentru 2011! Iată telefoanele rămase: LG Prada K2, LG Univa, LG Fantasy, LG Victor, LG Gelato NFC, LG E2, LG K</b>Se pare că LG are planuri mari pentru restul acestui an, nefiindu-i de ajuns că a intrat în Cartea Recordurilor cu primul telefon cu procesor dual core (LG Optimus 2X) și că are și primul telefon cu ecran și camera 3D disponibil internațional (LG...

Se pare că LG are planuri mari pentru restul acestui an, nefiindu-i de ajuns că a intrat în Cartea Recordurilor cu primul telefon cu procesor dual core (LG Optimus 2X) și că are și primul telefon cu ecran și camera 3D disponibil internațional (LG Optimus 3D). De aceasta, dată o scurgere de informații ne dezvăluie portofoliul complet de terminale LG pe anul 2011.

Cei de la Pocketnow au reușit să vadă imagini în premieră cu viitoarele modele LG și ne oferă doar reprezentări ale terminalelor pe care le-au văzut. Printre ele se număra un telefon cu un ecran NOVA de generație a doua, un model Windows Phone 7 Mango, câteva handseturi Android și un urmaș pentru Optimus One.

Să le luăm pe rând:

LG Prada K2

Acesta este un model dual core, care va fi lansat în a doua jumătate a acestui an și va sosi cu un display NOVA de 4.3 inchi și cu o carcasă cu grosime de doar 8.8 mm. Terminalul va încorpora o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, plus 16 GB memorie internă.

LG Prada K2 rulează Android 2.3 Gingerbread și suportă conectivitate HSPA+ de 21 Mbps, în vreme ce carcasa sa are o textură inspirată din designul Prada. Lansarea ar putea avea loc în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG Univa

Urmaș al lui Optimus One și considerat unii drept un "Optimus Two", acest terminal va aduce upgrade-uri fiecărui aspect al predecesorului său. Astfel, LG Univa va sosi cu un procesor de 800 MHZ, display HVGA de 3.5 inchi și o cameră de 5 megapixeli. Univa are o grosime de 11.9 mm, rulează Gingerbread și oferă suport DLNA. Lansarea este programată pentru trimestrul 4.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG Fantasy

Acest model cu design ce ne amintește de HTC HD7 rulează Windows Phone 7 Mango și din păcate nu avem prea multe informații despre el. Se pare că tot în trimestrul 4 vom vedea pe piață și acest terminal atractiv.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG Victor

Victor va sosi peste câteva luni și va intra direct în categoria de modele Android Gingerbread mid-end. Dotat cu un procesor single core de 1 GHz, display OLED de 3.8 inchi cu rezoluție WVGA și camera de 5 megapixeli, terminalul va mai oferi și suport DLNA, WiFi Direct și 3G. Acest LG folosește și o cameră frontală VGA.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG Gelato NFC

în vreme ce telefonul cu nume de cod LG Gelato a fost deja anunțat ca LG Optimus Net, este momentul acum pentru o variantă cu suport NFC. Terminalul se va numi LG Gelato NFC (probabil) și va păstra procesorul de 800 MHz și display-ul HVGA de 3.2 inchi, plus cameră de 3 megapixeli.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG E2

Nu prea avem informații despre LG E2, în afară apartenenței sale la segmentul entry level. Ne așteptam la un display QVGA de mici dimensiuni, un procesor rezonabil, dar sub 1 GHz și o cameră de 3-5 megapixeli. E2 pare chiar mai slab dotat decât LG Optimus One, deci ne așteptăm ca prețul să fie minim.

Ce ne mai pregătește LG pentru 2011!

LG K

Invitatul special al scurgerilor de informații este LG K, unul dintre primele terminale cu display 720p HD real. Cunoscut și sub numele de cod P930, terminalul va sosi cu ecran de 4.5 inchi cu o densitate a pixelilor comparabilă cu cea a lui Rețină Display de pe iPhone 4.

Planurile celor de la LG nu sunt bătute în cuie, dar măcar știm la ce să ne așteptăm în lunile următoare. După avalanșa de modele Optimus, fiecare cu avantajele, premierele și neajunsurile sale, ne va mai surprinde LG cu ceva după aceste scăpări? Poate cu o nouă tableta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×