iOS 5 va integra un buton special de Twitter, conform unui celebru blogger tech

1.572 ori
<b>iOS 5 va integra un buton special de Twitter, conform unui celebru blogger tech</b>Robert Scoble, unul dintre celebrii bloggeri tech afirma recent că săptămâna viitoare va fi una mare pentru pasionații de Twitter care folosesc iOS. Aparent, unul dintre dezvoltatorii care au lucrat la iOS 5 i-ar fi împărtășit lui Scoble...

Robert Scoble, unul dintre celebrii bloggeri tech afirma recent că săptămâna viitoare va fi una mare pentru pasionații de Twitter care folosesc iOS. Aparent, unul dintre dezvoltatorii care au lucrat la iOS 5 i-ar fi împărtășit lui Scoble informația că noua platformă va integra un buton Twitter.

Astfel, ne imaginăm că pe Apple iPhone 5 vom putea tweet-ui la fel de rapid cum vom putea apela, dacă această informație este reală. Nu putem decât să ne întrebăm cum rămâne cu Facebook și în ce fel va fi integrată faimoasa rețea de socializare în noul iOS. Având în vedere că HTC are deja două telefoane cu buton Facebook, iar Vodafone pregătește la rândul său un terminal de acest gen, nu ne-ar surprinde ca Apple să răspundă cu o mișcare similară, dar integrand în software un buton Twitter.

Twitter a fost recent integrat și în Windows Phone 7, semn al popularității crescânde a platformei de microblogging. Mai multe detalii vom afla mâine cu ocazia WWDC 2011, eveniment destinat dezvoltatorilor și organizat de Apple, care va prezenta un preview al lui iOS 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×