ooVoo, o nouă aplicație de video chat multiplatform, testată la Uplinq 2011 (Video)

2.345 ori
<b>ooVoo, o nouă aplicație de video chat multiplatform, testată la Uplinq 2011 (Video)</b>Skype și Facetime au acum un rival pe măsură, sub forma softului ooVoo, prezentat în cadrul showului Uplinq 2011. Aplicația de video chat a fost testată de către cei de la Android and Me pe un telefon Samsung Droid Charge și s-a descurcat excelent...

Skype și Facetime au acum un rival pe măsură, sub forma softului ooVoo, prezentat în cadrul showului Uplinq 2011. Aplicația de video chat a fost testată de către cei de la Android and Me pe un telefon Samsung Droid Charge și s-a descurcat excelent folosind o conexiune LTE de la conferință.

ooVoo oferă aceasta soluție atât în varianta desktop, cât și pe terminale mobile, fiind suportată și platforma iOS și Android. în acest moment rivalul lui Skype permite conectarea a până la 6 utilizatori într-o sesiune de chat, din care 3 se pot conecta gratuit, iar pentru restul se aplică prețurile de aici.

Numărul de utilizatori care vor face parte dintr-o astfel de sesiune de chat va crește până la 12 în curând, iar dacă sunt puse la punct calitatea videoconvorbirilor și stabilitatea conexiunii, atunci soluția ooVoo ar putea surâde și oamenilor de afaceri. Compania este pe drumul cel bun către popularitate, având deja rapperul Snoop Dogg drept imagine.

în ce privește lista terminalelor ce suportă ooVoo ea include modele precum Nexus S, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab, HTC EVO 3G și 4G, Samsung Epic, Dell STreak 5 și alte câteva modele de acest gen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×