Telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8 ar putea folosi procesoare Qualcomm S4

1.069 ori
<b>Telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8 ar putea folosi procesoare Qualcomm S4</b>încep să înțeleg de ce Qualcomm se plânge că are prea multe comenzi pentru procesorul Snapdragon S4: pe de o parte e HTC One S care se descurcă excelent cu acest CPU, apoi ASUS PadFone, apoi tabletele ASUS de noua generatie care în variantele LTE...

încep să înțeleg de ce Qualcomm se plânge că are prea multe comenzi pentru procesorul Snapdragon S4: pe de o parte e HTC One S care se descurcă excelent cu acest CPU, apoi ASUS PadFone, apoi tabletele ASUS de noua generatie care în variantele LTE adopta un S4 în loc de Tegra 3... și acum și Nokia!

Cei de la Forbes afirmă că sursele lor ar fi descoperit că Nokia va lucra cu Qualcomm, folosind procesorul său dual core faimos pentru primele terminale Windows Phone 8 din seria Lumia. E vorba aici evident despre faimosul chip Krait S4 de 1.5 GHz, pe care l-am văzut în acțiune pe HTC One S și ASUS PadFone și am fost tare mulțumiți de el. E interesant că același chipset este cumva legat și de tabletele Nokia Windows 8, conform acelorași zvonuri. Chipul S4 Krait obține rezultate excelente în benchmark-uri, se comportă excelent și la utilizarea zinica și are și un consum rezonabil de energie.

în câteva teste benchmark el întrece cu ușurință și procesoare quad core a Tegra 3. Gândiți-vă cât de bine rulează Windows Phone, Symbian și MeeGo pe procesoare single core și imaginați-vă cum se vor comporta ele pe un dual core că Snapdragon S4. Sună bine, nu-i așa? Am văzut deja pe telefoane gigante ca HTC Titan ce poate face Windows Phone în tandem cu un ecran mare și un CPU single core și nu pot să spun că am fost privat de grafică excelentă a vreunui joc mobil. Totuși, cu Windows Phone 8, telefoanele Lumia și Snapdragon S4 sunt sigur că lucrurile vor sta și mai bine.

întrebarea rămâne una singură: tableta Win 8 cu procesor Intel sau Qualcomm?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×