iOS 6 Maps În primele imagini - cartografiere 3D la maxim!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.325 ori
<b>iOS 6 Maps În primele imagini - cartografiere 3D la maxim!</b>în această vară Google va avea probleme serioase cu Apple, care pregătește o surpriză sub forma unui serviciu de cartografiere disponibil pe iOS. Este vorba despre așa numitul iMaps, care ar urma să debuteze pe iOS 6.0, cu grafică 3D și cei de...

în această vară Google va avea probleme serioase cu Apple, care pregătește o surpriză sub forma unui serviciu de cartografiere disponibil pe iOS. Este vorba despre așa numitul iMaps, care ar urma să debuteze pe iOS 6.0, cu grafică 3D și cei de la BGR au pus mâna în premieră și pe niște imagini cu nouă aplicație.

Apple lucrează de ceva vreme la o soluție de mapping în house și se pare că au un produs viabil și gata de lansare comercială. Observați bara navigationala din aplicație, care în varianta finală va fi argintie și nu albastră, cum e standardul de culoare iOS. Versiunea de iPhone a lui Maps are un buton "Me" similar cu cel din Google Maps, dar unul plasat în partea dreapta-jos. Va exista și un mod de cartografiere 3D, bazat pe tehnologie C3, companie cumpărată de Apple cu luni în urmă.

iOS 6.0 Maps

Va trebui să "cojiți" virtual colțul dreapta-jos din Maps ca în versiunea actuală de Google Maps de pe iOS pentru a declanșa modul 3D. Odată ce veți selecta acest mod puteți face trecerea dintr-un mod în altul cu ușurință 2D - 3D și invers. Apple lucrează acum la cartografierea 3D, testată pe iOS 6. Sunt curios dacă îl vom vedea pe acest posibil iMaps și pe versiuni mai vechi de iOS. BGR a ținut să menționeze că imaginile pe care le avem aici sunt mai degrabă un concept bazat pe ceea ce au văzut în laboratoarele Apple decât screenshoturi reale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×