Samsung Galaxy Ace Duos, un nou dual SIM În România, Începând cu luna iulie

2.062 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Duos, un nou dual SIM În România, Începând cu luna iulie</b>Dacă vă doriți un telefon dual SIM cu specificații rezonabile, vă propunem noul model Samsung Galaxy Ace Duos, pe care îl veți găsi în magazinele din România începând cu luna iulie. Acesta este succesorul lui Galaxy Ace, căruia îi aduce în...

Dacă vă doriți un telefon dual SIM cu specificații rezonabile, vă propunem noul model Samsung Galaxy Ace Duos, pe care îl veți găsi în magazinele din România începând cu luna iulie. Acesta este succesorul lui Galaxy Ace, căruia îi aduce în plus încă un slot SIM pentru a utiliza două cartele simultan pe cest terminal.

Galaxy Ace Duos are un design atractiv și se bazează pe formatul lui Galaxy Ace. Avem de-a face cu un telefon cu display touch de 3.5 inch, conectivitate HSDPA cu viteze de 7.2 Mbps și care oferă suport pentru o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Acest nou model Samsung rulează Android 2.3 Gingerbread folosindu-se de un CPU de 832 MHz și aveți la dispoziție pe Galaxy Ace Duos și o cameră pincipala de 5 megapixeli, cu autofocus, panorama shot și detectare a zâmbetului.

La capitolul conectivitate aveți WiFi, microUSB 2.0, Bluetooth 3.0, iar telefonul pune la dispoziție o memorie internă de 3 GB, 512 MB RAM și slot microSD. Noul Galaxy Ace în varianta dual SIM măsoară 11.5 mm în grosime și cântărește 122 de grame. El dispune de o baterie de 1300 mAh, care oferă 1000 de minute de convorbiri 2G. Sistemul unic dual SIM Samsung permite redirecționarea automată a apelurilor primite pe SIM-ul 2, chiar dacă utilizatorul este conectat la SIM-ul 1.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×