iOS 7 vine cu suport pentru joystickuri third party pe iPad și iPhone

Autor:  | Publicat în:  iOS 924 ori
<b>iOS 7 vine cu suport pentru joystickuri third party pe iPad și iPhone</b>iOS 7 aduce, pe lângă o interfață plata și vești bune pentru gamerii de pe iPad și iPhone. E vorba despre suport pentru controllere third party pe telefonul și tableta Apple. Compania din Cupertino a postat schițele de mai jos și detalii pe care...

iOS 7 aduce, pe lângă o interfață plata și vești bune pentru gamerii de pe iPad și iPhone. E vorba despre suport pentru controllere third party pe telefonul și tableta Apple. Compania din Cupertino a postat schițele de mai jos și detalii pe care partenerii săi hardware și software le vor folosi pentru a produce joystickuri în conformitate cu cerințele iOS 7.

Dezvoltatorii au nevoie de aceste indicații pentru a cunoaște de exemplu faptul că nu au voie să creeze un joc bazat exclusiv pe controlul via joystick și trebuie neapărat să implice și ecranul touch. Observăm și câteva exemple de controllere în schițe, modele cu butoane "shoulder" precum cele de pe joystickul de PlayStation.

iOS 7 vine cu suport pentru joystickuri third party pe iPad și iPhone

Apple le va permite dezvoltatorilor să programeze pentru 2 profiluri: unul de bază și unul extins. Al doilea va fi pentru jocurile mai complexe, precum un Call of Duty, care în mod clar nevoie de mai multe butoane programate decât un Super Mario. Apple mai cere și ca pe lângă touchscreen și joystick, jocurile și aplicațiile să folosească și senzorii integrați. Așteptăm cu nerăbdare și primele titluri și accesorii la pachet și sunt sigur că Logitech are deja planuri în acest domeniu.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×