Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvăluite

2.165 ori
<b>Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvăluite</b>Deși pe internet au tot circulat materiale foto și video cu Noul HTC One, specificațiile acestuia nu au apărut în totalitate. Dar iată că astăzi acest lucru s-a întâmplat, pe web făcându-și apariția atât o listă completă de specificații,...

Deși pe internet au tot circulat materiale foto și video cu Noul HTC One, specificațiile acestuia nu au apărut în totalitate. Dar iată că astăzi acest lucru s-a întâmplat, pe web făcându-și apariția atât o listă completă de specificații, cât și un ghid de vânzări.

Noul HTC One va dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD și un slot nanoSIM. Pe partea fotografică aflăm că Noul One va integra un senzor dual de 1/3.0” cu apertură f/2.0, ceea ce ar putea însemna că vom avea la dispoziție tot o cameră de 4 MP.

Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvăluite

Potrivit ghidului de vânzări camera foto principală nu va realiza captură video 4K, ci doar 1080p. De asemenea, camera frontală este acum de 5 megapixeli, capitol la care întâlnim o îmbunătățire față de generația actuală One. Noul HTC One va măsura 9.35 mm în grosime, va cântări 160 grame și va dispune de o baterie dezamăgitoare de doar 2600 mAh.

Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvăluite

Printre informațiile cuprinse în ghidul de vânzări, remarcăm și prezența unor funcții marca HTC, cum ar fi BlinkFeed, Zoe sau HTC BoomSound. Totodată, Noul HTC One va aduce și o serie de noi aplicații: HTC Match, HTC Sense TV Sport și HTC Sense TV. Noul HTC One va fi lansat pe data de 25 martie la New York.

Noul HTC One

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×