iOS 9 nu va aduce nici interfață nouă și nici noutăți foarte importante, În schimb va veni super-optimizat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.092 ori
<b>iOS 9 nu va aduce nici interfață nouă și nici noutăți foarte importante, În schimb va veni super-optimizat</b>Deși nu oferă atât de multă personalizare și libertate ca Android, iOS este unul dintre acele sisteme de operare de pe piață ce se face remarcat prin eficiența și ușurința sa de utilizare pe mai orice device disponibil, fie că vorbim despre o...

Deși nu oferă atât de multă personalizare și libertate ca Android, iOS este unul dintre acele sisteme de operare de pe piață ce se face remarcat prin eficiența și ușurința sa de utilizare pe mai orice device disponibil, fie că vorbim despre o tabletă, fie despre un smartphone de nouă generație.

Ca în fiecare an, și acum în 2015, gigantul din Cupertino va prezenta o nouă versiune a acestui OS, pachet software ce pentru moment este cunoscut sub denumirea iOS 9 Monarch. Potrivit unor surse din domeniu, inginerii ce lucrează la această versiune se vor axa mai mult pe rezolvarea bug-urilor, pe optimizare, cât și pe oferirea unei experiențe de top fără a pierde timp prețios cu adăugarea de noi funcții.

Totodată, se dorește ca mărimea acestui pachet software să fie una destul de acceptabilă astfel încât și utilizatorii de terminale cu doar 16 GB de stocare să se poată bucura de noua versiune iOS. Din păcate, ne-am putea aștepta ca suportul pentru unele terminale ca și iPhone 4s să ajungă la sfârșit odată cu lansarea acestei versiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×