iPad 2, acum oficial În România, prin Apcom și planuri tarifare dedicate de la Vodafone

1.913 ori
<b>iPad 2, acum oficial În România, prin Apcom și planuri tarifare dedicate de la Vodafone</b>Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple din România a anunțat sosirea lui iPad 2 în țara noastră la nivel oficial. Tableta dual core va fi disponibilă din 24 iunie 2011, ora 18:00, iar magazinele cu care lucrează Apcom la nivel de Apple Premium...

Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple din România a anunțat sosirea lui iPad 2 în țara noastră la nivel oficial. Tableta dual core va fi disponibilă din 24 iunie 2011, ora 18:00, iar magazinele cu care lucrează Apcom la nivel de Apple Premium Reseller sunt: iStyle Bucharest, iStyle Băneasa, iStyle Cotroceni, iStyle Cluj, ideea București și re-store din Galați.

Vă reamintim că am participat la deschiderea magazinului iStyle din AFI Palace Cotroceni și aici găsiți și o recenzie completă pentru iPad 2. De asemenea tot din 24 iunie, Vodafone oferă planuri tarifare dedicate pentru posesorii de iPad, cum este varianta Internet iPad cu trafic inclus de 2 GB, valabilitate de 30 de zile și tarif de 11 euro credit (cartela Internet).

Activarea serviciilor se poate face în toată rețeaua Vodafone, iar iPad 2 cu WiFi și 3G va fi comercializat prin partenerii Vodafone, iStyle și eMag.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×