iPad 2, acum oficial În România, prin Apcom și planuri tarifare dedicate de la Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.868 ori
<b>iPad 2, acum oficial În România, prin Apcom și planuri tarifare dedicate de la Vodafone</b>Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple din România a anunțat sosirea lui iPad 2 în țara noastră la nivel oficial. Tableta dual core va fi disponibilă din 24 iunie 2011, ora 18:00, iar magazinele cu care lucrează Apcom la nivel de Apple Premium...

Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple din România a anunțat sosirea lui iPad 2 în țara noastră la nivel oficial. Tableta dual core va fi disponibilă din 24 iunie 2011, ora 18:00, iar magazinele cu care lucrează Apcom la nivel de Apple Premium Reseller sunt: iStyle Bucharest, iStyle Băneasa, iStyle Cotroceni, iStyle Cluj, ideea București și re-store din Galați.

Vă reamintim că am participat la deschiderea magazinului iStyle din AFI Palace Cotroceni și aici găsiți și o recenzie completă pentru iPad 2. De asemenea tot din 24 iunie, Vodafone oferă planuri tarifare dedicate pentru posesorii de iPad, cum este varianta Internet iPad cu trafic inclus de 2 GB, valabilitate de 30 de zile și tarif de 11 euro credit (cartela Internet).

Activarea serviciilor se poate face în toată rețeaua Vodafone, iar iPad 2 cu WiFi și 3G va fi comercializat prin partenerii Vodafone, iStyle și eMag.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×