iPad 2 și rolul său de cameră foto - inedit

1.817 ori
<b>iPad 2 și rolul său de cameră foto - inedit</b>Am testat iPad 2 în urmă cu aproximativ o lună de zile - poate vă mai aduceți aminte acel eveniment de prezentarea a liniei de tablete de la eMAG. Are o sumă de atuuri ce au fost reliefate și în recenzia video de aici. Una dintre funcțiile cel...

Am testat iPad 2 în urmă cu aproximativ o lună de zile - poate vă mai aduceți aminte acel eveniment de prezentarea a liniei de tablete de la eMAG. Are o sumă de atuuri ce au fost reliefate și în recenzia video de aici. Una dintre funcțiile cel mai inutile este aceea de cameră foto. Flickr făcea o statistică de unde reișea că iPad 2 produce foarte puțin content în rândul celor ce utilizează popularul serviciu de photo sharing deținut de Yahoo!.

Astăzi la o serbare școlară nu aveam cum să nu zâmbesc când un iPad 2 era transformat în aparat foto și video ad-hoc. Pe twitter a sintetizat foarte bine @idantero calitatea fotografiilor și clipurilor obținute.

Asta și când vrei să epatezi față de ceilalți, mai ales la sat. O cameră foto de 250 lei scotea imagini la o calitate decentă pe când iPad 2 este intens criticat pentru rezoluția foarte slabă a senzorului de pe spate atât în fotografii cât și în filmarea HD.

Ce chin o fi să ai o tabletă de 9.7 inch în mână și peste 600 grame față de un aparat foto de maxim 200 grame … România - land of choice. Apropo, presupun că nu ați uitat preotul care folosea iPad pe post de Biblie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×