iPad 2 și rolul său de cameră foto - inedit

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.746 ori
<b>iPad 2 și rolul său de cameră foto - inedit</b>Am testat iPad 2 în urmă cu aproximativ o lună de zile - poate vă mai aduceți aminte acel eveniment de prezentarea a liniei de tablete de la eMAG. Are o sumă de atuuri ce au fost reliefate și în recenzia video de aici. Una dintre funcțiile cel...

Am testat iPad 2 în urmă cu aproximativ o lună de zile - poate vă mai aduceți aminte acel eveniment de prezentarea a liniei de tablete de la eMAG. Are o sumă de atuuri ce au fost reliefate și în recenzia video de aici. Una dintre funcțiile cel mai inutile este aceea de cameră foto. Flickr făcea o statistică de unde reișea că iPad 2 produce foarte puțin content în rândul celor ce utilizează popularul serviciu de photo sharing deținut de Yahoo!.

Astăzi la o serbare școlară nu aveam cum să nu zâmbesc când un iPad 2 era transformat în aparat foto și video ad-hoc. Pe twitter a sintetizat foarte bine @idantero calitatea fotografiilor și clipurilor obținute.

Asta și când vrei să epatezi față de ceilalți, mai ales la sat. O cameră foto de 250 lei scotea imagini la o calitate decentă pe când iPad 2 este intens criticat pentru rezoluția foarte slabă a senzorului de pe spate atât în fotografii cât și în filmarea HD.

Ce chin o fi să ai o tabletă de 9.7 inch în mână și peste 600 grame față de un aparat foto de maxim 200 grame … România - land of choice. Apropo, presupun că nu ați uitat preotul care folosea iPad pe post de Biblie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×