iPad 2 sosește În ianuarie, Apple pregătește și un nou MacBook Pro și Final Cut Pro

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.720 ori
<b>iPad 2 sosește În ianuarie, Apple pregătește și un nou MacBook Pro și Final Cut Pro</b>Au circulat multe zvonuri în ultima vreme cu privire la iPad 2, dar un lucru e sigur: el va sosi la începutul lui 2011, dotat cu o cameră frontală și suport FaceTime. Acum aflăm o dată de lansare mai clară: ianuarie 2011 și descoperim că tableta...

Au circulat multe zvonuri în ultima vreme cu privire la iPad 2, dar un lucru e sigur: el va sosi la începutul lui 2011, dotat cu o cameră frontală și suport FaceTime. Acum aflăm o dată de lansare mai clară: ianuarie 2011 și descoperim că tableta va include un nou ecran și va suporta o nouă tehnologie touch.

în plus, iPad 2 va avea un design simplist și va cântări mai puțin. Se pare totuși că Apple va organiza două evenimente de presă la începutul anului, unul pentru iPad 2 și unul pentru a anunța un nou MacBook Pro. Acesta ar urma să debuteze în aprilie, făcând trecerea la stocare SSD (până la 512GB) și renunțând la drive-ul optic.

în cele din urmă, gigantul din Cupertino va mai lansa în primul trimestru al lui 2011 Final Cut Pro, spre bucuria celor care lucrează în domeniul editării video. Steve Jobs nu a comentat pe seama acestor zvonuri, dar întrebat de un jurnalist când vom vedea noile produse, el a răspuns că ar trebui să rămânem pe recepție și să ne pregătim de inovații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×