iPad 2 vine doar cu 256 MB de memorie RAM?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.098 ori
<b>iPad 2 vine doar cu 256 MB de memorie RAM?</b>Anunțul lui iPad 2 de aseară a fost pe cât de detaliat se poate și ne declarăm impresionați de acest terminal, cu o singură mențiune: nu avem informații în legătură cu memoria RAM a noii tablete. Dacă iPhone 4 a primit 512 MB RAM la momentul...

Anunțul lui iPad 2 de aseară a fost pe cât de detaliat se poate și ne declarăm impresionați de acest terminal, cu o singură mențiune: nu avem informații în legătură cu memoria RAM a noii tablete. Dacă iPhone 4 a primit 512 MB RAM la momentul lansării, se pare că iPad 2 nu va primi același tratament și există informații că device-ul folosește doar 256 MB.

Vestea vine de la Gizmodo, al căror reprezentant a avut ocazia să participe la o demonstrație a tabletei în Londra, după anunțul oficial de ieri. întrebată de cantitatea de RAM de pe terminal, persoana care prezenta noul iPad a afirmat că acesta vine cu 256 MB, pentru că apoi un alt oficial să încheie povestea cu un "no comment".

în plus, pe pagina oficială de specificații Apple nu este menționată cantitatea de RAM nicăieri. Dacă informația în legătură cu cei 256 MB RAM este adevărată, atunci ne declarăm dezamăgiți în ciuda restului dotărilor impresionante ale tabletei. Ne așteptăm totuși că tableta să ofere o cantitate decentă de memorie, mai ales că nu ar avea sens logic că Apple să ofere jumătate din RAM-ul lui iPhone 4 pe iPad 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×