Samsung Galaxy S II va sosi și Într-o variantă cu procesor Tegra 2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.292 ori
<b>Samsung Galaxy S II va sosi și Într-o variantă cu procesor Tegra 2</b>Iată că speculațiile cu privire la versiunile super smartphone-ului Samsung Galaxy S II se adeveresc: terminalul va sosi și cu un procesor dual core Nvidia Tegra 2 în unele părți ale globului. Anunțat la MWC 2011 și cunoscut drept unul dintre...

Iată că speculațiile cu privire la versiunile super smartphone-ului Samsung Galaxy S II se adeveresc: terminalul va sosi și cu un procesor dual core Nvidia Tegra 2 în unele părți ale globului. Anunțat la MWC 2011 și cunoscut drept unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume terminalul are în versiunea de bază un procesor dual core Samsung Exynos.

Ei bine, problemele cu stocul acestui procesor fac astfel încât chipurile să nu ajungă pentru destule modele Galaxy S II. Aici intervine Nvidia cu al său Tegra 2, care oferă performanțe comparabile cu cele ale lui Exynos. Nu știm încă ce fel de versiune a acestui terminal va ajunge pe piața românească, dar speculațiile afirmă că, spre exemplu britanicii și americanii ar putea beneficia de varianta bazată pe Exynos.

Va fi interesant să vedem două terminale Galaxy S II cu două procesoare diferite fiind comparate la capitolul performanță, dar până atunci trebuie să așteptăm lansarea acestui super smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×