iPad 3 are procesor quad core Apple A6 și vine cu LTE; Confirmat de o persoană care are prototipul!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.081 ori
<b>iPad 3 are procesor quad core Apple A6 și vine cu LTE; Confirmat de o persoană care are prototipul!</b>Ca în fiecare an au început și zvonurile despre viitoare produse Apple, avându-l în prim plan pe iPad 3 de această dată. Ei bine, astăzi este vorba despre o sursă a celor de la BGR, care afirmă că are în posesie noua tabletă Apple, în formă...

Ca în fiecare an au început și zvonurile despre viitoare produse Apple, avându-l în prim plan pe iPad 3 de această dată. Ei bine, astăzi este vorba despre o sursă a celor de la BGR, care afirmă că are în posesie noua tabletă Apple, în formă de prototip și ne oferă câteva capturi de ecran din iBoot drept dovadă. iBoot este un soft pentru dezvoltare și debugging pe platforma Apple.

Din aceste imagini ar trebui să deducem că iPad 3 este un terminal quad core, care vine cu suport pentru conectivitate GSM/CDMA/LTE. în plus, tableta apare în versiunile J1 și J2 în această colecție de coduri, de aici rezultând faptul că vom avea o versiune WiFi și una global LTE, deci nimic neobișnuit până acum. în ce privește procesorul quad core folosit, iPad 3 se bazează pe un Apple A6 cu nume de model S5L8945X. Acesta vine în completarea lui A5 (S5L8940X) și A4 (S5L8930X) și de abia aștept să văd cum mătura pe jos cu rivalii în benchmark-uri, dar și în utilizarea de zi cu zi.

Aceeași sursă afirma că noua tableta este foarte rapidă, cel mai rapid device iOS de până acum și aici se opresc scurgerile de informații din păcate. Sunt curios ce părere are Apple despre faptul că o persoană este în posesia unui prototip de iPad 3, asta evident dacă informația este reală. Există, ca de obicei posibilitatea să fie totul o farsă, sau pur și simplu o confirmare de informații pe care le știam deja... de la Digitimes de fapt, cu câteva săptămâni în urmă. Din păcate nici o mențiune despre Retina Display sau o cameră upgradata.

iPad 3 are procesor quad core Apple A6 și vine cu LTE; Confirmat de o persoană care are prototipul!

iPad 3 are procesor quad core Apple A6 și vine cu LTE; Confirmat de o persoană care are prototipul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×