iPad 5, iPad Mini 2 și iPhone 5s fotografiate Într-o imagine de grup

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.167 ori
<b>iPad 5, iPad Mini 2 și iPhone 5s fotografiate Într-o imagine de grup</b>Direct din China vine probabil ultima scăpare de iPad 5 și iPad Mini 2, fotografiate într-o imagine "de familie" cu iPhone 5s. în această imagine vedem toate terminalele hit ale acestei toamne de la Apple. E interesant că iPhone 5c e lăsat pe...

Direct din China vine probabil ultima scăpare de iPad 5 și iPad Mini 2, fotografiate într-o imagine "de familie" cu iPhone 5s. în această imagine vedem toate terminalele hit ale acestei toamne de la Apple. E interesant că iPhone 5c e lăsat pe dinafară, el fiind la urma urmei oaia neagră a portofoliului Apple în acest moment.

Ce mi se pare interesant, mai ales că sursa din China nu menționează nimic e că sub iPad 5 se mai afla un terminal, care mă duce cu gândul la unul dintre noile MacBook-uri ce ar putea fi anunțate marți. iPad 5 arată foarte subțire și elegant în imagine, iar iPad Mini 2 pare identic cu predecesorul său.

Din păcate nu remarcăm vreun indiciu cu privire la prezența unui senzor de amprente Touch ID pe iPad Mini 2 și asta are sens, în condițiile în care analștii au speculat că noul iPad Mini nu va avea această dotare. In schimb pe iPad 5 se observa o zona a butonului Home similară cu cea de pe iPhone 5s, aflat deasupra sa.

Vă reamintesc că pe 22 octombrie Apple are o mare lansare pregătită, care se va lăsa cu iPad-uri noi, posibil și cu noi laptopuri, Mac-uri și poate și iPod-uri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×