Smartphone-ul Amazon produs de cei de la HTC, ar putea sosi doar pentru abonații Amazon Prime!

Autor:  | Publicat în:  Amazon 760 ori
<b>Smartphone-ul Amazon produs de cei de la HTC, ar putea sosi doar pentru abonații Amazon Prime!</b>Bloomberg News au avut un articol interesant weekend-ul trecut, în care aflăm detalii cu privire la posibila colaborare între Amazon și cei de la HTC, cu privire la dezvoltarea unui &ldquo;Kindle Phone&rdquo; în comun. &nbsp; &nbsp; Se pare că...

Bloomberg News au avut un articol interesant weekend-ul trecut, în care aflăm detalii cu privire la posibila colaborare între Amazon și cei de la HTC, cu privire la dezvoltarea unui “Kindle Phone” în comun.

Se pare că handsetul nu va fi unul pentru distribuție largă, ci ar putea fi vândut doar abonaților Amazon Prime. Bloomberg News a ținut să afirme și că încă nu s-a luat decizia finală cu privire la avansarea acestui proiect. Nu avem nici o perioadă clară de lansare deocamdată, iar alte surse precum The Financial Times vorbesc chiar despre 3 telefoane separate Amazon dezvoltate de HTC.

în ciuda tuturor zvonurilor Amazon continua să nege că va lansa un smartphone în acest an. Retailerul online a negat vehement acel zvon care afirmă că terminalul sau mobil ar putea fi oferit chiar gratuit. Ideea unui telefon doar pentru abonații unui anumit serviciu poate fi un model și pentru furnizorii de conținuturi sau alți retaileri. Credeți că va prinde acest model?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×