iPad 5 și iPad Mini 2 din nou sub lumina reflectoarelor; Noi comparații hands on apar pe web! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 999 ori
<b>iPad 5 și iPad Mini 2 din nou sub lumina reflectoarelor; Noi comparații hands on apar pe web! (Video)</b>Pentru a treia oară într-o singură săptămână vedem un clip comparativ pentru iPad 5 și iPad Mini 2, ajuns pe web prin intermediul celor de la Detroit Borg. Analiza lor detaliată implica și prim planuri cu carcase de iPad 5 și cu componente de...

Pentru a treia oară într-o singură săptămână vedem un clip comparativ pentru iPad 5 și iPad Mini 2, ajuns pe web prin intermediul celor de la Detroit Borg. Analiza lor detaliată implica și prim planuri cu carcase de iPad 5 și cu componente de iPad Mini 2.

Observăm un panou frontal de iPad 5 suprapus pe un iPad 4, oferindu-ne o viziune asupra diferenței de lățime și apoi vedem și diferența de grosime din alt unghi. Se remarcă și faptul că terminalul nu mai are acel design în pantă și că difuzoarele și-au redus cu mult dimensiunile, iar camera era un inel metalic în jurul său. Logo-ul Apple este acum argintiu în loc de negru, iar în ce privește iPad Mini 2, în mare el ar trebui să fie la fel ca predecesorul, în afară de ecran și procesor.

Mă aștept și că panoul ecranului să fie mai subțire și nu aș fi surprins dacă noul iPad Mini ar fi puțin mai gros per total. Va fi nevoie de o baterie capabilă pentru a face față cerințelor ecranului Rețină și noului procesor. Observăm și că butoanele de volum ale lui iPad 5 au formă alungită și sunt acum separate în două butoane separate și nu unul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×