iPad 6/ iPad Pro cu ecran 2K lansat primăvara viitoare și un model 4K În toamnă!

Autor:  | Publicat în:  Apple 971 ori
<b>iPad 6/ iPad Pro cu ecran 2K lansat primăvara viitoare și un model 4K În toamnă!</b>După ce câteva săptămâni webul a fost plin de concepte de iPhone 6 și speculații cu privire la diagonală sa, azi e rândul să ne oprim asupra viitorului iPad. Se pare că următoarea generație de tablete Apple va include un ecran 2K, conform...

După ce câteva săptămâni webul a fost plin de concepte de iPhone 6 și speculații cu privire la diagonală sa, azi e rândul să ne oprim asupra viitorului iPad. Se pare că următoarea generație de tablete Apple va include un ecran 2K, conform unor surse apropiate de Apple.

Fie că terminalul se va numi iPad 6 sau iPad Pro, el va sosi în 2014 și va avea rolul de a-l înlocui pe MacBook. Ideea este de a combina funcțiile unui MacBook Air cu cele ale unui MacBook Pro și a le implementa pe o tabletă cu diagonală de 12.9 inch. Se pare că gigantul din Cupertino va lansa acest device în aprilie 2014, cu o rezoluție 2K, iar un alt model cu ecran 4K va sosi în octombrie la anul.

Wall Street Journal și Barclays oferiseră deja indicii cu privire la o tabletă Apple de 12 inch, deci nu e prima oară când auzim de așa ceva. Un site din China afirma că Foxconn, partenerul tradițional hardware pentru Apple lucrează deja la un iPad de 12.9 inch. Dacă producătorul american va face trecerea la un iPhone cu ecran mai mare, de ce nu ar face la fel și pentru iPad?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×