Garfield Kart review: un joc distractiv de karting, cu câteva defecte majore (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.067 ori
<b>Garfield Kart review: un joc distractiv de karting, cu câteva defecte majore (Video)</b>Dacă tot am jucat Angry Birds Go, am decis să aruncăm o privire și asupra unor alternative, când vine vorba de jocuri de karting. Un astfel de joc este și Garfield Kart, pe care îl vedeți în recenzia de mai jos. &nbsp; Am testat acest joc pe...

Dacă tot am jucat Angry Birds Go, am decis să aruncăm o privire și asupra unor alternative, când vine vorba de jocuri de karting. Un astfel de joc este și Garfield Kart, pe care îl vedeți în recenzia de mai jos.

Am testat acest joc pe telefonul LG G2 și trebuie spus că el amintește destul de mult de Mario Kart și de Crash Team Racing. Aveți la dispoziție celebrul motan portocaliu Garfield, dar și câțiva dintre prietenii săi din desenele animate, precum Odie, Jon sau Nermal. Veți conduce un kart ce poate fi upgradat, schimbat cu unul mai bun și veți putea atașa diferite pălării și căști personajului vostru. Aveți la dispoziție și o serie de powerupuri, fără de care nu prea puteți concura la același nivel cu rivalii voștri.

Pe lângă cursa standard aveți la dispoziție și un mod Grand Prix, în care vă întreceți într-o serie de curse și la final punctele se adună și e decernat un câștigător. în plus, avem parte și de multiplayer online cu până la 5 jucători și local. Garfield Kart oferă 16 circuite, 8 personaje, 8 bonusuri și 3 nivele de dificultate.

Garfield Kart review: un joc distractiv de karting, cu câteva defecte majore (Video)

Grafica sa nu e cea mai bună din lume, dar e colorată și personajele din joc sunt amuzante. Ce e cel mai enervant la acest titlu e nivelul său de dificultate. Astfel, deși veți merge excelent cam 70% din cursă, în ultimele secunde inamicii vă vor lovi mârșav și veți pierde cursă. și asta mi s-a întâmplat nu o dată, ci mai mereu.

Aveți la dispoziție și tot soiul de arme cu care să trageți în rivali, unele care afectează serios performanța lor în cursă și îi pot/sau vă pot face să pierdeți cursă. De aceea jocul primește o notă de 7 și îl descărcați de aici pentru Android respectiv de aici pentru iOS. Costă 2 dolari.

Prețul actualizat al telefonului LG G2 pe care am prezentat jocul, îl puteți afla mai jos:

Garfield Kart review​

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×