eMAG.ro ne propune oferte speciale pentru cadouri de Moș Crăciun

1.749 ori
<b>eMAG.ro ne propune oferte speciale pentru cadouri de Moș Crăciun</b>Cam acum ar fi cazul să începeți să comandați cadourile de la Moș Crăciun, dacă vreți ca ele să ajungă la timp. eMAG.ro vine în întâmpinarea celor care au lăsat cumpărăturile de astfel de cadouri pentru ultima clipă, cu o serie de...

Cam acum ar fi cazul să începeți să comandați cadourile de la Moș Crăciun, dacă vreți ca ele să ajungă la timp. eMAG.ro vine în întâmpinarea celor care au lăsat cumpărăturile de astfel de cadouri pentru ultima clipă, cu o serie de prețuri foarte bune aplicate "jucăriilor" pentru toate vârstele.

Astfel, laptopul ASUS X551CA cu diagonală de 15.6 inch, 4 GB RAM și procesor Intel Core i3 Ivy Bridge costa acum cu 150 de lei mai puțin, ajungând la prețul de 1.679, sau chiar 1.279 lei cu abonament Vodafone. Samsung Galaxy S II Plus a pierdut 100 de lei din preț, telefonul costând acum doar 949 lei și oferind 8 GB spațiu de stocare și un display de 4.3 inch, plus cameră de 8 MP. Prețul sau poate ajunge chiar la 109 lei cu abonament Vodafone.

Avem apoi și un iPad Air, versiunea 3G/4G cu preț de 2.799 lei, după ce a pierdut 150 de lei de "Moșu". La capitolul noutăți se strecoară în ofertă și tableta Lenovo IdeaPad Miix 10 cu ecran IPS de 10 inch, 64 GB stocare și Windows 8, la prețul de 1.999 lei. Prețul e cu atât mai atractiv, cu cât aflăm că include și un docking station.

O tabletă atractivă e și ASUS MeMo Pad ME172V de 16 GB cu Android 4.2, care costă doar 479 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×