iPad Air 2 ajunge În mâinile celor de la iFixit; aceștia se declară surprinși de modul de laminare a display-ului

989 ori
<b>iPad Air 2 ajunge În mâinile celor de la iFixit; aceștia se declară surprinși de modul de laminare a display-ului</b>Cum toate noile produse ce ajung pe piață trec prin mâinile celor de la iFixit, iată că nici tableta iPad Air 2 nu a făcut excepție, aceasta fiind vedeta principală într-o nouă sesiune de disecare a componentelor din interiorul carcasei ce...

Cum toate noile produse ce ajung pe piață trec prin mâinile celor de la iFixit, iată că nici tableta iPad Air 2 nu a făcut excepție, aceasta fiind vedeta principală într-o nouă sesiune de disecare a componentelor din interiorul carcasei ce măsoară acum doar 6.1 mm în grosime, și care cântărește 437 grame.
​

Din câte am aflat dintr-un articol precedent, noua generație iPad Air oferă un procesor triple-core Apple A8X ce este tactat la 1.49 GHz, un chip de 2 GB memorie RAM, cât și o un nou senzor foto principal iSight de 8 megapixeli. Pe parcursul procesului de disecare a tabletei, echipa iFix s-a declarat surprinsă de modul în care display-ului, panoul touch și sticla de protecție au fost laminate într-o singură componentă.

iPad Air 2 dezasamblat

De asemenea, aflăm și faptul că bateria este acum o unitate de doar 7.340 mAh, în timp ce prima generație iPad Air sosea la pachet cu o baterie ceva mai mare, mai precis o unitate Li-Ion de 8.827 mAh. Per total, iFix acordă nota 2 din 10 din punct de vedere al gradului de reparabilitate, lucru ce dezvăluie faptul că iPad Air 2 este la fel de greu de reparat ca și predecesorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×