Samsung Galaxy Note 4 Developer Edition apare În oferta Verizon, vine fără Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.150 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 Developer Edition apare În oferta Verizon, vine fără Lollipop</b>Aș fi crezut că o versiune Developer Edition a unui telefon apărută acum va sosi cu Android 5.0 Lollipop, dar iată că nu e cazul, cel puțin când vine vorba de Samsung Galaxy Note 4. Această variantă a sa a apărut în portofoliul operatorului...

Aș fi crezut că o versiune Developer Edition a unui telefon apărută acum va sosi cu Android 5.0 Lollipop, dar iată că nu e cazul, cel puțin când vine vorba de Samsung Galaxy Note 4. Această variantă a sa a apărut în portofoliul operatorului american Verizon.

Terminalul este unul destinat mai degrabă dezvoltatorilor și mi se pare bizar că nu vine cu Android 5.0 Lollipop. De obicei un handset Developer Edition combină interfața customizata a producătorului hardware cu un bootloader deblocat și funcții specifice unui model Google Play Edition. Scopul său este de a ușura munca de dezvoltare și modare a creatorilor de software.

La capitolul hardware nu există diferențe dintre acest Note 4 și cel standard, iar în fapt doar lipsa de oferta la abonament și bootloaderul deblocat constituie diferențe reale între cele două modele. Produsul costă 662.53 dolari și trebuie menționat că Samsung nu pare a se grăbi cu actualizările la Android 5.0 Lollipop. și asta în vreme ce Sony, Motorola și HTC au făcut deja anunțuri cu privire la sosirea acestui release pe terminalele lor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×