iPad Air supus unui test de rezistență extrem; totul văzut prin Google Glass

1.493 ori
<b>iPad Air supus unui test de rezistență extrem; totul văzut prin Google Glass</b>Se pare că noul iPad Air nu scapă de un &ldquo;mic&rdquo; test de rezistență realizat de către Richard Ryan. Tableta iPad Air va face față unui atac în care arma folosită este o pușcă cu lunetă semi-automată&nbsp;Barrett cu calibrul 50....

Se pare că noul iPad Air nu scapă de un “mic” test de rezistență realizat de către Richard Ryan. Tableta iPad Air va face față unui atac în care arma folosită este o pușcă cu lunetă semi-automată Barrett cu calibrul 50. întreaga scenă este filmată cu ajutorul ochelarilor inteligenți Google Glass și puteți vedea cum se descurcă în videoclipul de mai jos.

Din câte se poate observa noua tabletă iPad Air nu a reușit să supraviețuiască acestui test extrem, la final ea fiind numai bună de aruncat . iPad Air cântărește doar 469 grame și dispune de o carcasă unibody din aluminiu, dar cu toate acestea nu este menit să reziste unor astfel de situații.

Poate cei de la Apple se vor gândi la posibilitatea de a produce în viitor un iPad rezistent la apă, praf și de ce nu chiar și la gloanțe :), cu siguranță se vor găsi persoane care să achiziționeze un astfel de device.

iPad Air supus unui test de rezistență extrem; totul văzut prin Google Glass

iPad Air supus unui test de rezistență extrem; totul văzut prin Google Glass​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×