Iată evoluția designului telefoanelor Nexus În 3 secunde

1.961 ori
<b>Iată evoluția designului telefoanelor Nexus În 3 secunde</b>Acum că Nexus 5 e în sfârșit anunțat și lansat oficial, e momentul să facem o recapitulare cu privire la terminalele din această serie de flagship-uri Google. Cei de la Gadgetlove au publicat un GIF foarte drăguț în care telefoanele cu pornire...

Acum că Nexus 5 e în sfârșit anunțat și lansat oficial, e momentul să facem o recapitulare cu privire la terminalele din această serie de flagship-uri Google. Cei de la Gadgetlove au publicat un GIF foarte drăguț în care telefoanele cu pornire de la Nexus One se metamorfozează până la Nexus 5.

Iată evoluția designului telefoanelor Nexus În 3 secunde

De remarcat faptul că de la Galaxy Nexus încoace linia de design a fost în mare aceeași, cu mici modificări care au presupus reducerea curbelor, creșterea diagonalei și micșorarea marginilor ecranului. Ce au un comun toate acest telefon e curbarea în partea superioară și inferioară și evident și faptul că rulează cel mai nou Android la momentul lansării.

Din păcate lansarea lui KitKat și Nexus 5 a venit și cu o veste proastă pentru posesorii Nexusului de acum 2 generații: Galaxy Nexus nu va primi Android 4.4. Un alt lucru de remarcat este că primele două telefoane Nexus au avut buton fizic (Nexus) și butoane capacitive, Galaxy Nexus făcând apoi saltul la butoane virtuale.

Câte dintre aceste modele ați avut și care v-a plăcut cel mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×