Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak afirmă că și-ar fi dorit ca Apple și Google să fie parteneri

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.055 ori
<b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak afirmă că și-ar fi dorit ca Apple și Google să fie parteneri</b>în cadrul unei emisiuni difuzate pe canalul de știri BBC, Steve Wozniak a afirmat că și-ar fi dorit ca Google și Apple să fie parteneri. Din câte știm, în anul 1970 Steve Jobs l-a cunoscut pe Steve Wozniak, după care, împreună cu Ronald Wayne...

în cadrul unei emisiuni difuzate pe canalul de știri BBC, Steve Wozniak a afirmat că și-ar fi dorit ca Google și Apple să fie parteneri. Din câte știm, în anul 1970 Steve Jobs l-a cunoscut pe Steve Wozniak, după care, împreună cu Ronald Wayne au creat această companie de succes numită Apple.

Pe parcursul emisiunii, Wozniak a declarat că sistemul software de recunoaștere vocală de pe Android este mult mai precis în comparație cu Siri. Se întâmplă de multe ori ca atunci când își vizitează restaurantul preferat, acesta să nu fie recunoscut de Siri, ci doar de Android. Steve afirmă că acest lucru se datorează faptului că sistemul de operare Android beneficiază pe deplin de motorul de căutare Google și că un posibil parteneriat între Apple și Google ar fi dorința sa cea mai mare.

Wozniak și-ar dori o lume în care toate tehnologiile să se poată împrumuta pentru un preț anume. El mai spune că dorește ca unele inovații întâlnite la Samsung să fie disponibile și pentru iPhone-ul său. în felul acesta toate device-urile ar fi mult mai performante.

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak afirmă că și-ar fi dorit ca Apple și Google să fie parteneri

Steve crede că acest posibil parteneriat Apple-Google ar duce la o dezvoltare enormă a tehnologiei în materie de terminale portabile, cum ar fi ceasuri inteligente sau ochelari gen Google Glass. în ziua de astăzi Wozniak nu mai reprezintă un om din spatele Apple, după ce s-a retras, așă că declarațiile făcute de el nu influențează în niciun fel planurile de viitor ale companiei Apple.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×