iPad Mini ar putea arăta ca un iPod Touch mai mare, cu margini foarte subțiri (Imagini)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.184 ori
<b>iPad Mini ar putea arăta ca un iPod Touch mai mare, cu margini foarte subțiri (Imagini)</b>A apărut o nouă teorie legată de iPad Mini, despre care Alex Stănescu afirma în acest articol că el nu crede că va exista. Până acum credeam că iPad Mini va fi de fapt un iPad normal, dar cu diagonală mai mic, păstrând totuși același...

A apărut o nouă teorie legată de iPad Mini, despre care Alex Stănescu afirma în acest articol că el nu crede că va exista. Până acum credeam că iPad Mini va fi de fapt un iPad normal, dar cu diagonală mai mic, păstrând totuși același design. Ei bine, astăzi apare o idee că noul terminal ar urma să fie un soi de iPod Touch mai mare, cu margini aproape inexistente în jurul ecranului.

Ideea de "edge to edge" nu a fost pusă în aplicare până acum decât în diferite concepte de telefoane, în special cele Apple și Samsung. De obicei ideea unui terminal cu margini inexistente este sabotată de faptul că în zona de margine a ecranului ar putea exista apăsări involuntare interpretate drept comenzi. și totuși iată un iPad Mini cu design de acest gen... Evident el e doar o creație a celor de la 9to5mac, care au analizat mai multe concepte ale iPad-ului de 7 inch, pentru a găsi formatul ideal.

iPad Mini ar putea arăta ca un iPod Touch mai mare

Adoptând acest format inedit, noul iPad ar fi mai ușor de ținut în ghiozdan, poșeta și chiar buzunare largi, fiind astfel mai compact și având un display 4:3 de 7.85 inch. Cât despre margini, Apple ar putea crea un software care să ignore touch-urile de pe margine în anumite limite milimetrice. în privința camerei exista controverse, deoarece am văzut imagini ajunse pe web care arătau atât un iPad Mini fără cameră, cât și unul cu camera în partea din spate. Tind să cred că acest terminal nu va avea camera, iar dacă va fi așa prețul sau va fi chiar accesibil, poate undeva la 250 sau 300 de dolari. Evident când spun "accesibil" mă refer după standardele Apple și nu față de Nexus 7 sau Kindle Fire.

iPad Mini + Nexus 7

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×