Cele mai bune telefoane mobile În opinia EISA pe 2012 - 2013

7.486 ori
<b>Cele mai bune telefoane mobile În opinia EISA pe 2012 - 2013</b>EISA reprezintă un acronim de la The European Imaging and Sound Association - formată din 50 de reviste dedicate multimedia din 19 țări de pe bătrânul continent. Pe noi ne interesează care au fost telefoanele considerate a fi cele mai bune: &nbsp;...

EISA reprezintă un acronim de la The European Imaging and Sound Association - formată din 50 de reviste dedicate multimedia din 19 țări de pe bătrânul continent. Pe noi ne interesează care au fost telefoanele considerate a fi cele mai bune:

1.Samsung Galaxy S III - cel mai bun smartphone;
2.HTC One S - cel mai bun social media phone;
3.Nokia 808 PureView - cel mai bun în ce privește tehnologia foto încorporată.

Samsung mai primește un premiu pentru vârful său de gamă. HTC One S reușește să-și adjudece titlul de social media phone, dar nu știu ce facilități ca atare îl scot în față. Remarc designul, procesorul dual-core Qualcomm Snapdragon S4 care a primit aprecieri pozitive în unamitate, dar nu văd caracteristica / specificația ce-l face social media phone. Juriul EISA sunt sigur că a deliberat în cunoștință de cauză.

La Nokia 808 PureView cu al său senzor de 41 Megapixeli vine doar o singură întrebare, de ce nu au făcut direct un smartphone cu Windows Phone și acest senzor alegând bătrânul Symbian pentru un senzor foto impresionant ca rezultate.

Mi se pare puțin prematur în a promulga un telefon al anului de acum, au trecut 6 luni și jumătate din 2012, vor mai veni și alte telefoane. iPhone 5 / noul iPhone va avea un cuvânt de spus, HTC One XXL cu Qualcomm quad-core va face ravagii în ce privește performanțele oferite de un smartphone, nu cred că și la vânzări unde Samsung pregătește un urmaș pentru Note - Note II cu display de 5.5 inch. La IFA Berlin 2012 și după lansarea iPhone ne vom putea forma o opinie asupra anului în curs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×