iPad Mini Își face apariția În noi imagini, de această dată În varianta neagră cu suport 3G

1.054 ori
<b>iPad Mini Își face apariția În noi imagini, de această dată În varianta neagră cu suport 3G</b>De obicei avem o sursă din Franța (nowhereelse.fr) și una din Japonia (macotakara.jp) care oferă scăpări legate de noi iPad-uri și iPhone-uri, dar de această dată fotografii cu iPad Mini în varianta neagră sosesc din Ucraina. Site-ul...

De obicei avem o sursă din Franța (nowhereelse.fr) și una din Japonia (macotakara.jp) care oferă scăpări legate de noi iPad-uri și iPhone-uri, dar de această dată fotografii cu iPad Mini în varianta neagră sosesc din Ucraina. Site-ul UkrainianiPhone are imagini în exclusivitate cu nouă tableta Apple de 7.85 inch, de aceata dată pe negru.

E prima oară când vedem această versiune de tableta, cea albă fiind cea scăpată pe web de obicei. Fotografiile au fost realizate aparent de o sursă apropiată de fabrica din China care se ocupă cu producția acestor mdoele. Scăpările se potrivesc cu cele precedente și includ pe tableta un port Lightning, difuzoare cu design nou și aparent avem parte și de suport 3G. Ca și pe iPad-ul standard jackul audio pare a fi în partea superioară și încorporată în carcasa avem o zonă din plastic care acoperă antena WiFi.

iPad Mini, partea spate

Se observă și un slot Nano SIM, prima dovadă că iPad Mini va avea și versiune 3G. Panoul din spatele acestui terminal este exact ca și cel de pe iPhone 5 adică aluminiu prelucrat. Având în vedere intensificarea acestor zvonuri și numărul mare de detalii pe care îl avem, un debut al produsului parte foarte probabil în perioada următoare. Poate pe 17 octombrie după ce invitațiile vor fi trimise presei pe 10?

iPad Mini

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×