Noua reclamă Nokia Lumia 920 atacă direct iPhone 5... cu puțin romantism (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.769 ori
<b>Noua reclamă Nokia Lumia 920 atacă direct iPhone 5... cu puțin romantism (Video)</b>Dacă privim dincolo de atacul la iPhone 5 din reclama de mai jos avem de-a face cu un clip chiar bun pentru Nokia Lumia 920. Acesta este modelul high end cu Windows Phone 8 anunțat luna trecută de Nokia și Microsoft, un terminal care promite să fie...

Dacă privim dincolo de atacul la iPhone 5 din reclama de mai jos avem de-a face cu un clip chiar bun pentru Nokia Lumia 920. Acesta este modelul high end cu Windows Phone 8 anunțat luna trecută de Nokia și Microsoft, un terminal care promite să fie cel mai bine vândut smartphone Windows Phone de la Nokia de până acum.

Observați că în reclamă se mizează pe coloritul telefonului, care sosește în nuanțe variante, de la galben la roz și de la verde la albastru și la ideea de a ieși din masa de oameni care stau la coadă pentru următorul iPhone. Interesant e ca și Samsung a mizat pe aceeași idee într-o serie de reclame pentru Galaxy S III și Galaxy Note. Nokia Lumia 920 și noua sa reclama ne îndeamnă să "ieșim din masa de dependenți de fructe", aluzie clară la fanii mărului mușcat.

Mă întreb oare cât timp își vor mai construi Samsung și Nokia publicitatea pe seama lui iPhone 5? E chiar așa un mare impediment și o supărare pentru un potențial cumpărător de iPhone 5 faptul că nu poate găsi terminalul pe roz sau galben? Reclama asta sugerează și e destul de eronat dacă stăm să ne gândim puțin. în fine, partea bună e că Nokia Lumia 920 are și alte lucruri cu care să se laude, nu doar culorile vii. Vin în minte aici o cameră PureView performantă, un ecran foarte luminos și cu timp de răspuns foarte bun și rezoluție superioară lui iPhone 5, plus un procesor puternic. De remarcat si romantismul reclamei si stilul in care este creata, clipul fiind destul de reusit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×