iPad Mini unboxing Mobilissimo.ro - scoatem din cutie o tabletă Apple inedită (Video)

2.425 ori
<b>iPad Mini unboxing Mobilissimo.ro - scoatem din cutie o tabletă Apple inedită (Video)</b>iPad Mini a început să se vândă în magazinele din toată lumea de săptămâna trecută, după ce a fost anunțat la finalul lunii octombrie, iar astăzi am cumpărat și eu o astfel de tableta de la Domo. Prețul la aceștia este de 1.649 lei, cu...

iPad Mini a început să se vândă în magazinele din toată lumea de săptămâna trecută, după ce a fost anunțat la finalul lunii octombrie, iar astăzi am cumpărat și eu o astfel de tableta de la Domo. Prețul la aceștia este de 1.649 lei, cu mențiunea că în acel magazin Domo vizitat de mine (Domo Auchan Titan) se vânduseră toate cele 6 bucăți iPad Mini puse la dispoziție.

Am aflat de la Domo și că iPad 4 nu este încă pe stoc, iar iPad Mini era disponibil pe negru și pe alb în versiunea de 16 GB WiFi doar. Aceasta este prima tabletă Apple cu o diagonală care nu e de 9.7 inch, ci de 7.9 inch și oferă aceeași rezoluție și același CPU ca și iPad 2. Asta înseamnă că avem parte de o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și de un procesor dual core Apple A5 de 1 GHz. Tableta măsoară un incredibil 7.2 mm în grosime, adică mai puțin cu 0.4 mm decât iPhone 5 și cântărește doar 312 grame, adică jumătate dintr-o tabletă standard Android de 10 inch, dacă vreți.

iPad Mini vine într-o cutie albă, simplă și subțire în care afla micile manuale, încărcătorul și cablul USB cu terminație cu jack Lightning. Terminalul dispune și de difuzoare stereo, camera de 5 megapixeli cu BSI, captura 1080p video la 30 fps, plus o cameră frontală de 1.2 megapixeli. Primul contact mi-a lăsat impresia că butonul Home e puțin cam prea bine încastrat și incomod de apăsat, în vreme ecranul oferă uneori senzația de ieftin la atingere, pentru că tableta e foarte subțire și ai impresia că e și foarte fragilă.

Uitați din start de utilizarea cu o mână, mai ales că am mâini mari și nici o șansă de așa ceva. Partea bună? Așteptați-vă la review-uri de aplicații și jocuri iOS cu toptanul de acum încolo. în ce privește tableta, ea pare mai degrabă un produs de sine stătător decât un rival pentru Nexus 7, sincer să fiu. E pur și simplu... altceva. Revenim cu un review în câteva zile!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×