iPad Pro randat Într-un nou concept cu ecran 4K edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.105 ori
<b>iPad Pro randat Într-un nou concept cu ecran 4K edge to edge</b>Tableta iPad Pro a fost amânată sau anulată conform ultimelor zvonuri, dar asta nu oprește designerii să își imagineze cum va arăta acest produs. Cei de la Curved/lab au randat un iPad Pro destul de arătos, pe care îl vedeți mai jos. &nbsp;...

Tableta iPad Pro a fost amânată sau anulată conform ultimelor zvonuri, dar asta nu oprește designerii să își imagineze cum va arăta acest produs. Cei de la Curved/lab au randat un iPad Pro destul de arătos, pe care îl vedeți mai jos.

Acest concept e o tabletă de 12.9 inch cu rezoluție 4K și un display edge to edge. în mare designul aduce cu cel al lui iPad Mini și iPad Air, doar că acum într-un format mai mare, de 12+ inch. Tableta vine cu difuzoare stereo ce flanchează portul Lightning în partea inferioară și are margini extra subțiri în stânga și dreapta.

iPad Pro randat Într-un nou concept cu ecran 4K edge to edge

Observăm și prezența scannerului de amprente Touch ID și faptul că pentru mărimea sa, acest device e destul de subțire. Ecranul oferă o rezoluție de 3072 x 2304 pixeli, iar iPad Pro măsoară doar 7.5 mm în grosime, ca și iPad Air. Nouă tableta vine cu un CPU Apple A8 64 bit și în imagini o vedem comparată cu alte iPad-uri mai vechi.

iPad Pro randat Într-un nou concept cu ecran 4K edge to edge

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×