Samsung lucrează la o cameră transparenta; Iată o schiță convingătoare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 663 ori
<b>Samsung lucrează la o cameră transparenta; Iată o schiță convingătoare!</b>Ideea unui telefon cu o porțiune transparenta nu este deloc nouă, mai ales că LG avea un telefon de acest gen cu mulți ani în urmă. Ideea nouă și des vehiculată&nbsp;în rândul designerilor este cea a unui cameraphone cu o cătare transparentă...

Ideea unui telefon cu o porțiune transparenta nu este deloc nouă, mai ales că LG avea un telefon de acest gen cu mulți ani în urmă. Ideea nouă și des vehiculată în rândul designerilor este cea a unui cameraphone cu o cătare transparentă prin corpul handsetului.

Un brevet al celor de la Samsung descoperit în această săptămână ne prezintă designul unei "camere digitale", care îi permite utilizatorului să aibă contact direct cu subiectul privind printr-o zonă transparenta. Evident, dacă la o cameră se poate aplica acest design, el se poate aplica și la un cameraphone.

Corpul terminalului din brevet este unul alungit și include o secțiune transparenta care înglobează și lentila și blitzurile. Avem parte de un buton Power lateral și deocamdată nu există dimensiuni clare pentru acest model. La ora actuală segmentul de camere foto e la pământ și Samsung încearcă o revenire pe această piață, deși nici măcar Canon, Sony sau Nikon nu îi văd un viitor prea bun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×