iPad Pro va sosi cu procesor Apple A9, Force Touch şi NFC, conform unor noi zvonuri

Autor:  | Publicat în:  Apple 728 ori
<b>iPad Pro va sosi cu procesor Apple A9, Force Touch şi NFC, conform unor noi zvonuri</b>&Icirc;ncă o săptăm&acirc;nă şi &icirc;ncă o serie de zvonuri legate de viitorul iPad cu diagonală de 12 inch. Terminalul cunoscut şi că iPad Pro a avut parte de multe scăpări &icirc;n ultima vreme, majoritatea prin deducţii extrase din...

Încă o săptămână şi încă o serie de zvonuri legate de viitorul iPad cu diagonală de 12 inch. Terminalul cunoscut şi că iPad Pro a avut parte de multe scăpări în ultima vreme, majoritatea prin deducţii extrase din designurile huselor sale.

Ei bine azi avem o listă de dotări provenită de la persoane apropiate de firmă din Cupertino. Tableta va fi dotată cu noua generaţie de procesor Apple A9, se pare, dar şi cu NFC, Force Touch şi port USB Type-C. Prezenţa unui procesor Apple A9 pe acest device nu e chiar o surpriză, iar acest CPU va fi probabil o versiune actualizată a chipsetului de pe iPad Air 2.

Conectivitatea NFC ar putea fi inclusă aici pentru a permite realizarea de tranzacţii Apple Pay, dar şi pentru conectarea mai uşoară la un stylus special de nouă generaţie. Portul USB Type-C va fi însoţit de unul Lightning, având în vedere faptul că multe scăpări ale tabletei includeau două porturi, din care unul plasat lateral.

Aşteptam debutul tabletei în această toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×