iPad-ul devine instrument pentru o formație Întreagă cu aplicația Rockmate (Video)

2.755 ori
<b>iPad-ul devine instrument pentru o formație Întreagă cu aplicația Rockmate (Video)</b>V-a trecut vreodată prin cap să vă faceți formație? în ziua de azi cu atât de multe programe de făcut muzica, parcă suna mai bine să fii DJ... și totuși există un software care împaca și formațiile aspirante. Este vorba despre Rockmate, o...

V-a trecut vreodată prin cap să vă faceți formație? în ziua de azi cu atât de multe programe de făcut muzica, parcă suna mai bine să fii DJ... și totuși există un software care împaca și formațiile aspirante. Este vorba despre Rockmate, o alternativă foarte bună la faimosul Garage Band.

Folosind aceasta aplicație, care costă doar 99 de cenți (până pe 21 decembrie) până la 4 persoane vor putea compune muzica împreună, exact ca o formație rock. Aplicația suporta și AirPlay, exportarea de conținuturi audio și înregistrarea de melodii și sesiuni de improvizație. Avem și numeroase pedale și efecte de chitară, niște tobe care sună foarte bine și natural și o experiență personalizabila, când vine vorba de sample-uri înregistrate și editate de utilizator.

Aplicația a fost creată de către Fingerlab SARL, o găsiți în iTunes măsurând doar 89.5 MB și necesitând minim iOS 4.3 pentru a rula. Cei care au testat acest soft afirma că tobele în special răspund mai bine la comenzi decât în Garage Band, plus că avem factorul preț în favoarea lui Rockmate, iar animațiile instrumentelor nu arată deloc rău. Sunteți gata să compuneți și înregistrați?

Preț iPad 2

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×